Sinfoniaorkesterit ja soitinyhtyeet, Lastenkonsertit

LASTENKONSERTTEJA SINFONIAORKESTERILLE JA SOITINYHTYEELLE

Tilaa Siina konsertoimaan orkesterinne kanssa. Valitse valmis konserttikokonaisuus tai tehdään yhdessä musiikkikasvatuksellinen kokoperheen musiikkiseikkailukonsertti, mikä viihdyttää kaiken ikäisiä sekä saa mielikuvituksen valloilleen. Samalla tutustuen ja avaten kuuntelukorvat musiikin kiehtovaan maailmaan sekä orkesterin soittimiin.

Siinan idea-arkku on pohjaton, joten eri konserttimahdollisuuksia on paljon. Käsikirjoitus- ja toteutustyössä apuna ja työparina tarvittaessa voi toimia esim. Siinan veli, musiikkiteatteri- ja oopperaohjaaja/ näyttelijä/ käsikirjoittaja Anselmi Hirvonen.

Siina ja Anselmi on monipuolinen tiimi, sillä heillä on monien vuosien kokemus niin taiteellisesta työstä kuin lasten ja lapsiperheiden parissa työskentelystä musiikki- ja taidekasvattajina. Yhdistämällä monipuolisen ja taiteellisen osaamisensa he voivat tarjota konserttiyleisölle monipuolista ja kokonaisvaltaisia taide- ja kulttuurikasvatuselämyksiä.
(Siina sai valtakunnallisen Vuoden Kasvattaja 2010 -palkinnon ansioituneesta ja näkyvästä työstään lasten musiikki- ja kulttuurikasvatuksen parissa)

Siina on työskennellyt mm. Savonlinnan Oopperajuhlien Lasten Oopperaleirillä leiriohjaajana sekä on käsikirjoittanut ja valmentanut leiriläisten lastenkonsertit Olavinlinnan lavalle (kesä 2010 ja 2011). Unissakävelijän viidakkoseikkailu -konsertti Oulu Sinfonian ja Oulunsalon Kirkonkylän koulun lapsikuoron kanssa Madetojasalissa syksyllä 2012.
Taikametsässä soi! -koululaiskonserttikiertue Savonlinna-kvartetin kanssa marraskuussa 2013, Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin kanssa keväällä 2014 sekä syksyllä 2014 RSO:n vaskikvartetin ja Seinäjoen kaupunginorkesterin kanssa.

 

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää!

 

Eläinten karnevaali

Taikametsässä soi! -musiikkisatukonsertti

 

                                                                   

Siina Hirvonen on koulutukseltaan musiikkipedagogi/ musiikkileikkikoulunopettaja (Amk).  Hän on toiminut varhaisiän musiikinopettajana mm. Helsingin Konservatoriossa, Pirkanmaan musiikkiopistossa, Kangasalan MLL:lla ja Maija Salon musiikkikoulussa. Lisäksi hän on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa erilaisia lastenkonsertteja ja -tapahtumia sekä musiikkiäänitteitä. Siina on toiminut käsikirjoittajana, muusikkona ja juontajana TV2:sen musiikkiohjelmasarjoissa Musatoosa ja Nuottiavain. Vuosina 2008-2014 hän juonsi viikoittain Pikku Kakkosen Musamaanantai-iltalähetyksiä eli hän on "se Pikku Kakkosen maanantai-iltojen juontajatäti". Siina viimeistelee myös jatko-opintojaan Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatuksen osastolla. Siina sai Vuoden Kasvattaja 2010 -palkinnon.