Siina & Taikaradio

Siina & Taikaradio on lastenmusiikkia esittävä orkesteri, jossa musisoi Siinan lisäksi 1-5 monipuolista ammattimuusikkoa. Konsertoimme siis Duona (Siina + 1 muusikko), Triona (Siina + 2 muusikkoa) tai koko orkesterina (Siina + 3-5 muusikkoa).
Siina Taikaradio orkesteri soittimet hassuttelu

Siina & Taikaradion ohjelmistoon kuuluu leikittävää ja laulettavaa lastenmusiikkia joka lähtöön.
Lastenkonsertit vievät kuulijansa tuttujen ja vähän uudempienkin laululeikkien sävelin erilaisiin musiikkimaailman seikkailuihin, mm. Laulubussin retkistä Piippolan vaarin maatilalle tai aarteenetsinnästä viidakkoseikkailuun.

Konserttimme ovat ns. akustisia eli soitamme ja laulamme kaiken "livenä". Emme siis käytä valmiita taustanauhoja.
Konserttimme ovat yhteislaulutilaisuuksia eli kaikki - niin lapset kuin aikuiset - pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin. 

Taikaradio -orkesterin akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijansa päivää niin tuttujen "perinteisten" kuin uudempienkin laululeikkien sävelin!
Tervetuloa kaikki mukaan yhteiseen ja iloiseen musiikkiseikkailuun!!!

siina taikaradio tunnus
          
 
 
Katsele tunnelmia keikoilta:

"Tavoitteenamme on tarjota niin lapselle kuin aikuisellekin omakohtaista elämystä ja kokemusta musiikin eri keinoja käyttäen ja hyödyntäen. Tutut ja vähän uudemmatkin lastenlaulut johdattelevat kuulijat mitä erilaisimpiin seikkailuihin hauskaa tekemistä ja yhdessäoloa tai mielikuvitusmaailmaa ja musiikkikasvatusta unohtamatta. Yhdessäolo ja -musisointi on mukavaa!  Siksi konserttiyleisömme eivät ole pelkkiä kuulijoita, vaan jokainen  saa olla mukana ja osallistua lauluun ja leikkiin."

 

Siina & Taikaradion teemakonsertit

BUSSIRETKI

Laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän. Siina & Taikaradio kutsuu koko perheen mukaansa yllätyksellisen Laulubussin kyytiin. Bussiretkellä kaikki on mahdollista. Penkin alta voi löytyä salamatkustajia tai bussi voi viedä matkustajansa vaikka keskelle suurkaupunkia. Voit myös joutua keskelle sammakoiden lystikästä hyppelyä. Tule mukaan iloiseen ja vauhdikkaaseen laululeikkiin!

SIILI SEVERI SEIKKAILEE

Siina & Taikaradio tapaa yksinäisen siili Severin. Uuden ystävän kanssa on mukava lähteä seikkailemaan. Matkan varrelta löytyy mukaan myös muitakin uusia ystäviä. Siina & Taikaradio kutsuu kaikki ystävät iloiseen laululeikikonserttiin, sillä laulaen ja leikkien iloa saamme!

METROLLA MUMMOLAAN

Onkohan mummo kotona? Minkälaista on seikkailla suurkaupungin vilinässä ja matkustaa metrolla? Siina & Taikaradio kutsuu koko perheen kanssaan kaupunkiseikkailuun. Limpsitään ja lampsitaan, körötellään ratikalla ja mennään metrolla mummolaan. Kaupungilla voi nähdä ja tehdä kaikenlaista mukavaa. Tule mukaan laulamaan ja leikkimään!

SEIKKAILU MERELLÄ

Hiiohoi! Laiva on lastattu lauluilla! Siina & Taikaradio hyppää seilaamaan merenaalloille ja suuntaa laivansa kokan kohti Vaarin saarta. Vastaan voi tulla vaikka merirosvoja tai voit joutua mukaan metsästämään leijonaa. Oletko valmiina hurjaan seikkailuun? Laululaiva on valmiina lähtöön. Tule mukaan seikkailemaan merellä Siina & Taikaradion matkassa!

JOULU TARTTUU KÄPÄLÄÄN

Joulun alla pihamaalta löytyy lumihangesta jälkiä. Kenelle ne kuuluvat? Kuka on käynyt kurkkimassa ikkunan takana? Onko se ollut tonttu? Siina & Taikaradio kutsuu koko perheen mukaansa leikkimään ja laulamaan jouluisia sävelmiä.

 

TILAA Siina & Taikaradio keikalle!

Siina & Taikaradiota voi tilata esiintymään erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Meiltä onnistuu niin pienet kuin suuretkin sisä- ja ulkoilmakonsertit ja -tapahtumat. Pienempiin tilaisuuksiin voimme tulla esiintymään myös Duona eli kahden muusikon voimin.

Lisätietoa lastenkonserteista antaa mielellään yhtyeen yhteyshenkilö Siina Hirvonen.

Siina Hirvonen
email: siinataikaradio(at)gmail.com

Siina & Taikaradion KEIKKAJULISTE A3 pdf -tiedoston voit ladata käyttöösi kohdasta Keikkajulisteet. Tulostathan keikkajulisteen aina A3 koossa ja värillisenä.

Siinan laulubussi

 

TV2/ Pikku Kakkonen,  Musatoosa -ohjelmasarja
ja muita musiikkiohjelmia

Siina & Taikaradion muusikot ovat tehneet syksyllä 2007 TV2:lle 20-osaisen lastenmusiikkiohjelmasarjan "Musatoosa". Sarjan ensiesitys oli Pikku Kakkosessa keväällä ja kesällä 2008. Yhtyeeltä on ilmestynyt myös oma lastenmusiikki-äänite huhtikuussa 2011. Levyllä olevasta laulusta Siili Severi on tehty musiikkivideo Pikku Kakkoseen syksyllä 2009. Musiikkivideon tekemisessä oli mukana iloinen joukko lapsia ja aikuisia sekä tietysti Siili Severi.

Siina oli Pikku Kakkosen Musamaanantai-iltojen viikottaisena juontajana vuosina 2008-2014. Tällä hetkellä Siina tekee erilaisia lasten musiikkiohjelmasarjoja TV2:lle. Siina on mukana myös Pikku Kakkosen Musarullaa -ohjelmasarjan Turun konserteissa sekä Pikku Kakkosen 40-vuotis juhlakiertueen konserteissa.

Vieraile Yle Areenan nettisivuilla, niin pääset mukaan laulamaan ja leikkimään Siinan kanssa muutaman laululeikin verran (esim. Lastenkonsertti, Juontopalat (Siinan ja Nallen laululeikit), Musarullaa, Nuottiavain, Musatoosa, Seikkailukone, Musarullaa-lauluja).
Siinan kanssa pääsee laulamaan ja leikkimään myös Siinan TaikaStudio -YouTube-kanavalla:  https://www.youtube.com/channel/UCDSDXtqNwPXDpkUWNWaaM9g

 

Iloisia konsertteja ympäri Suomen

Siina & Taikaradio on konsertoinut mm. Tampereella (esim. Tammerkosken sillalla -tapahtumassa), Loviisassa (Sibelius-päivät), Lapualla, Toijalassa, Vesilahdella, Kangasalla, Siilinjärvellä, Espoossa (mm. Sellosali), Keravalla, Vantaalla, Lahdessa (Sibelius-talo), Järvenpäässä (mm. PuistoBlues), Uudessakaupungissa (Crusell-viikko), Jyväskylässä, Porissa (Pori Folk), Tuurissa (Tuurin kyläkauppa), Ylöjärvellä, Salossa, Hämeenlinnassa, Helsingissä, Oulaisissa (Oulaisten musiikkijuhlat), Parkanossa (Art Festivo), Tuusulassa, Imatralla (Big Band Festival), Somerolla, Hausjärvellä (Monttu soikoon!), Nokialla, Vähäkyrössä, Liedossa, Nurmijärvellä, Vammalassa, Rautalammilla, Lemillä (Lemin Musiikkijuhlat).

Siina & Taikaradio -duo ja trio on konsertoinut lisäksi mm. Tampereella (esim. eri kirjastoissa ja tapahtumissa, Särkänniemi, Ikea, Pikku Kakkosen puiston avajaiset), Lahdessa, Karvialla, Raisiossa, Varkaudessa (mm. Yle kulmilla), Porissa, Kalajoella (Kylpylä-hotelli Sani), Jyväskylässä (mm. Peukkula, Jyväskylän kaupunginteatteri, Yle kulmilla), Valkeakoskella, Nokialla, Espoossa, Urjalassa, Sastamalassa, Helsingissä, Tuusulassa, Kontiolahdella, Vantaalla, Orivedellä, Lohjalla, Ylöjärvellä, Somerolla, Nakkilassa, Harjavallassa, Kihniössä, Ruskossa, Vahtossa, Viialassa, Petäjävedellä, Ranualla (Ranuan eläinpuisto), Orimattilassa (Kehräämön kantri), Hyvinkäällä, Kirkkonummella, Pornaisissa (Pornaisten messut), Viljakkalassa, Kauniaisissa, Forssassa, Kyrössä, Turussa, Savonlinnassa (mm. Yle kulmilla), Joensuussa (Yle kulmilla), Tervakoskella, Lempäälässä, Turengissa, Oitissa, Toijalassa, Turussa, Järvenpäässä, Espoossa, Merikarvialla, Punkalaitumella, Nuutajärvellä, Rääkkylässä (Kihaus Folk), Karkussa, Räyringissä, Sipoossa, Heinolassa, Keravalla, Vahtossa, Kuopiossa (Yle kulmilla), Kirkkonummella, Alastarolla, Kuhmossa, Ulvilassa, Leppävirroilla.

Uutisia

Siinan TaikaStudio YouTubessa

Siinan TaikaStudio on Siinan oma YouTube-kanava! Tule mukaan laulamaan ja leikkimään Siinan kanssa!

 

Lue lisää...

UUSI CD ilmestynyt 19.10.2019, Laulubussi

Siina & Taikaradio -orkesterin uusi ja odotettu lastenlaulu-cd LAULUBUSSI on ilmestynyt 19.10.2019.
Tilaa levy kotiin 19e (sis. toimituskulut).

Levytilaukset:
siina.levytilaus@gmail.com

Laulubussi levyn esittelyä lisää täällä.

Tule mukaan yhteiseen lauluun
ja leikkiin - nähdään keikoilla!

Tutustu keikkakalenteriin →

Nähdään myös Facebookissa!

Copyright © Siina Hirvonen 2018