Siina – muusikko, musiikkipedagogi

Siina Hirvonen 2015   

Olen kotoisin Helsingistä, mutta myöhemmin Tampereen vuosien jälkeen ikaalilaistunut muusikko. Koulutukseltani olen musiikkipedagogi/musiikki-
leikkikoulunopettaja (AMK). Olen toiminut varhaisiän musiikinopettajana mm. Helsingin Konservatoriossa, Pirkanmaan musiikkiopistossa, Kankaanpään musiikkiopistossa, Kangasalan ja Vesilahden MLL:ssa sekä Maija Salon musiikkikoulussa. Lisäksi olen ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa erilaisia lastenkonsertteja ja -tapahtumia sekä musiikkiäänitteitä ja -kirjoja.

Ammattiopintojeni ja työni ohella olen opiskellut vuodesta 2002 lähtien mm. Orff-pedagogiikkaa niin Suomessa kuin Itävallassakin. Olen suorittanut mm. JaSeSoi ry:n Musiikkipedagogiikan koulutusohjelman Orff tasokurssit I, II ja III sekä suorittanut näiden opintojen loppututkinnon vuonna 2006.

Tällä hetkellä viimeistelen jatko-opintojani Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolla sekä toimin Pikku Kakkosen musisoivana juontajana ja freelancer-muusikkona konsertoiden ympäri Suomea.

Räätälöityjä konsertteja usealla eri kokoonpanolla

Opetustyön ohessa keikkailen muusikkona lastenmusiikin parissa mm. Siina & Taikaradio -orkesterissa ja Lasten musiikki- ja kulttuurikeskus Verson järjestämissä lastenkonserteissa. Lisäksi toimin myös mm. aikuiskouluttajana ja musiikkikasvattajana.

Järjestän kaikenikäisille musiikinkuuntelijoille räätälöityjä erilaisia musiikkiesityksiä ja konsertteja eri muusikoiden kera. Mm. yhteisiä kokoperheen laulu- ja laululeikki-iltoja esim. "Laulaen ja leikkien perinteitä", "Tuttuja lauluja vuosikymmenien takaa" kohderyhmänä lapset, aikuiset tai varttuneempi väki, "Vanhat kansakoululaulut", jne.

Teen myös monenlaisia konsertteja eri sinfoniaorkestereiden ja soitinyhtyeiden kanssa. Minulla on valmiita kokonaisuuksia tai sitten suunnitellaan ja räätälöidään teidän orkesterillenne sopiva kokonaisuus. 

Vuoden kasvattaja 2010

Sain valtakunnallisen Vuoden Kasvattaja 2010 -palkinnon ansioutuneesta työstäni lasten musiikki- ja kulttuurikasvatuksen parissa.

 

Uutisia

Siinan TaikaStudio YouTubessa

Siinan TaikaStudio on Siinan oma YouTube-kanava! Tule mukaan laulamaan ja leikkimään Siinan kanssa!

 

Lue lisää...

UUSI CD ilmestynyt 19.10.2019, Laulubussi

Siina & Taikaradio -orkesterin uusi ja odotettu lastenlaulu-cd LAULUBUSSI on ilmestynyt 19.10.2019.
Tilaa levy kotiin 19e (sis. toimituskulut).

Levytilaukset:
siina.levytilaus@gmail.com

Laulubussi levyn esittelyä lisää täällä.

Tule mukaan yhteiseen lauluun
ja leikkiin - nähdään keikoilla!

Tutustu keikkakalenteriin →

Nähdään myös Facebookissa!

Copyright © Siina Hirvonen 2018