Siina & Taikaradio, CD

siina taikaradio levynk 200px   

Tv:stä tutun lastenmusiikkiorkesteri Siina & Taikaradion ensimmäinen cd-levy Siina & Taikaradio on laadukas koko perheen lastenlaululevy koteihin, päiväkoteihin, kouluihin! Levy sisältää niin tuttuja kuin uusiakin lastenlauluja ja laululeikkejä raikkain, uusin sovituksin sekä tälle levylle tilattuja uusia lauluja. Siina & Taikaradio -levy soveltuu hyvin oppimateriaaliksi varhaisiän musiikkikasvatukseen; lauluun, leikkiin, laululeikkiin, kuunteluun…
Levy ilmestyi vuonna 2011.

Osallistu iloiseen seikkailuun musiikin maailmassa!

Siina & Taikaradio -levyn sovitukset ovat monipuolisia ja tarjoavat kuulijalleen mahdollisuuden lähteä seikkailemaan musiikin mielikuvitusrikkaaseen maailmaan lukemattomien aitojen soittimien säestämänä: esim. lukemattomia lyömä- ja efektisoittimia (mm. sammakkoguirot, boomwhackerssit, vesiastiat, merirumpu, ”sambasoittimia”, djembe- ja congarummut) sekä puhaltimet ja jousisoittimet.

Levyn suunnittelijoina ovat varhaisiän musiikkikasvattaja Siina Hirvonen sekä monipuolinen joukko muusikoita. Musiikillisesta toteutuksesta vastaavat joukko musiikin ammattilaisia mm. maailmankuulu lyömäsoitintaituri Antti Mäkinen ja rytmimusiikin ammattilainen nauhattoman basson soittajamestari Jaan Wessman. Levyn teknisestä toteutuksesta vastaa Ali Ahmaniemi ja Mika Maijala / Beachway Studio ja Jorma Hämäläinen / Studio Pop.

Kurkistus levyn sisältöön

  • Laululeikkiin mm. Metrolla mummolaan, Peukalopotti, Salaisuuden kala
  • Liikuntaleikkiin mm. Viikon matka, Sammakkolaulu, Puhdistuslaulu
  • Pedagogisia lauluja mm. Siili Severi (soolo-tutti/kaikuvastaus), Viikon matka (viikonpäivät)
  • Uusia lauluja mm. Taikaradio, Jättiläinen, Huhuu

Siina & Taikaradio cd-levy on tällä hetkellä loppuunmyyty.

”Tavoitteenamme on tarjota niin lapselle kuin aikuisellekin omakohtaista elämystä ja kokemusta musiikin eri keinoja käyttäen ja hyödyntäen. Tutut ja vähän uudemmatkin lastenlaulut johdattelevat kuulijat mitä erilaisimpiin seikkailuihin hauskaa tekemistä ja yhdessäoloa tai mielikuvitusmaailmaa ja musiikkikasvatusta unohtamatta. Yhdessäolo ja –musisointi on mukavaa! Siksi konserttiyleisömme eivät ole pelkkiä kuulijoita, vaan jokainen saa olla mukana ja osallistua yhteiseen lauluun ja leikkiin.”

Uutisia

Siinan TaikaStudio YouTubessa

Siinan TaikaStudio on Siinan oma YouTube-kanava! Tule mukaan laulamaan ja leikkimään Siinan kanssa!

 

Lue lisää...

UUSI CD ilmestynyt 19.10.2019, Laulubussi

Siina & Taikaradio -orkesterin uusi ja odotettu lastenlaulu-cd LAULUBUSSI on ilmestynyt 19.10.2019.
Tilaa levy kotiin 19e (sis. toimituskulut).

Levytilaukset:
siina.levytilaus@gmail.com

Laulubussi levyn esittelyä lisää täällä.

Tule mukaan yhteiseen lauluun
ja leikkiin - nähdään keikoilla!

Tutustu keikkakalenteriin →

Nähdään myös Facebookissa!

Copyright © Siina Hirvonen 2018